Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Werkwijze

Tattoo
Onze artiesten hebben een jarenlange ervaring en werken volgens de hoogste standaarden. Er wordt veel tijd besteed aan het verbreden van kennis en techniek zodat we altijd de mooiste resultaten kunnen neerzetten.

Bij ons kan je kiezen uit een ruim assortiment ontwerpen, maten en stijlen. Kom gerust langs en blader de grote hoeveelheid boeken door om een keuze te maken of ideeën op te doen.

Uiteraard kan je bij ons ook terecht met je eigen ontwerp. We zullen dan eerst samen doorspreken wat je precies wilt en of het mogelijk is. Eventueel passen we het ontwerp in overleg aan. Hoe dan ook, je krijgt altijd een eerlijk advies. Als jij tevreden bent zijn wij het helemaal.
Kom gerust vrijblijvend langs voor een advies en een prijsopgave.

Onze tarieven variëren en zijn altijd per ontwerp verschillend. Wij kunnen via het internet of telefoon geen prijsopgave geven, we willen eerst het ontwerp zien en dit met je doorspreken.
Vanwege hygiënische aspecten zal de minimum prijs van een tattoo minimaal 50 euro bedragen.
Voor zeer grote stukken rekenen wij een uurtarief. In dat geval ben je een stuk voordeliger uit.

We raden je langs te komen om een afspraak te maken. We kunnen dan gelijk op basis van het ontwerp een prijsopgave maken. In dat geval vragen we wel een aanbetaling.
Bij bijvoorbeeld portretten of zeer grote ontwerpen werken we altijd op afspraak zodat we altijd voldoende tijd voor je kunnen reserveren.

In de Gallerij onder de artiesten kan je veel voorbeelden vinden van tattoo's die we gemaakt hebben.

 

                                   

Copyright @ 2020 OK Corral by  PageFactory.