Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Tatoeëren is een van de oudste decoratiemethoden van het menselijk lichaam. In de loop der eeuwen ontwikkelde zich een enorme verscheidenheid van afbeeldingen in deze traditionele wijze van lichaamsversiering.
Zoals deze versiermethode zich eeuwenlang gehandhaafd heeft hebben de gebruikte symbolen en technieken zich alsmaar uitgebreid.

lees meer . . . .

Monique verzorgt sinds 1995 uiterst vakkundig, op zeer professionele wijze het piercing gedeelte.

Bij Monique, of onze andere medewerkster, krijg je advies en wordt het piercen altijd vooraf duidelijk uitgelegd en besproken.

lees meer . . . .

Hygiëneprotocol

Wij werken strikt volgens de richtlijnen en normen van de GG en GD. Iedere klant wordt bij ons dus professioneel, hygiënisch en vooral vakkundig behandeld.

lees meer . . . .

Tattoo
Onze artiesten hebben een jarenlange ervaring en werken volgens de hoogste standaarden. Er wordt veel tijd besteed aan het verbreden van kennis en techniek zodat we altijd de mooiste resultaten kunnen neerzetten.

lees meer . . . .

Copyright @ 2015 OK Corral , this website is made in Joomla 3.0  by  PageFactory , meer als alleen design !!